Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului „Atac“, a fost eliberat

Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului „Atac“, a fost eliberat

Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului „Atac“, a fost eliberat
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Sep 2011   •   14:02

Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului "Atac la persoană", a fost eliberat. Judecătorii au decis să nu emită mandat de arestare pe numele său.

La ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, Ghezea, împreună cu avocatul său, au declarat că nu poate fi vorba de o acuzaţie de şantaj atâta timp cât patronul clubului de fotbal Astra Ploieşti, Ioan Niculae, nu a menţionat în plângerea făcută la poliţie acest lucru.

Potrivit celor doi, Niculae s-ar fi supărat că deşi a încheiat un contract de publicitate cu ziarul „Atac la persoană“, crezând că nu va mai publica materiale defăimătoare la adresa lui, publicaţia a continuat să scrie materiale despre patronul clubului Astra Ploieşti. Ghezea a declarat la ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei că a reziliat contractul de publicitate cu firma lui Ioan Niculae înainte de a publica în ziarul pe care îl deţinea un alt material în care, printre alţii, era abordat şi omul de afaceri.
 


Fostul patron al ziarului "Atac la persoană", Mihai Ghezea, a fost reţinut joi în timp ce lua masa cu parlamentarul democrat-liberal Adrian Rădulescu. Ghezea a fost reţinut pentru că l-ar fi şantajat într-un contract de publicitate pe patronul Astra Ploieşti, Ioan Niculae, după ce ultimul a făcut o plângere în acest sens.

Ghezea a fost ridicat în zona Piaţa Victoria şi dus la Poliţia Capitalei pentru audieri.

Acesta fost audiat, miercuri, aproape 12 ore de procurori. Omul de afaceri este acuzat că l-ar fi şantajat printr-un contract de publicitate pe omul de afaceri Ioan Niculae. Ghezea ar fi cerut 12.000 de euro pentru a nu mai publica în ziarul său materiale negative despre Niculae sau companiile sale.

Fostul patron a semnat un contract cu Ioan Niculae pentru a nu publica articole defăimătoare la adresa lui, însă ulterior ar fi cerut sume mai mari, presându-l pe omul de afaceri prin apariţia unui articol care îl ataca.

Patronul InterAgro şi al echipei Astra Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat că reţinerea patronului publicaţiei "Atac la persoană" este rezultatul unei plângeri mai Mediafax.

Mihai Ghezea a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care sunt implicaţi Dan Diaconescu şi Doru Pârv.

Fostul patron al ziarului "Atac la Persoană" Mihai Ghezea, a mai fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri. Ghezea s-a oferit să îl ajute chiar pe fostul prefect al Timişoarei Ovidiu Drăgănescu. Fostul patron Atac la Persoana i-a spus oficialului că printr-un apropiat al lui Traian Băsescu îl poate ajuta să se menţină pe funcţie, deşi schimbarea fusese anunţată, deja. Ghezea i-ar fi cerut în schimb suma de 25 de mii de euro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close