Antena 3 CNN Show Showbiz În cazul Manuelei Hărăbor, vestea divorţului este înseninată de anunţul noii logodne

În cazul Manuelei Hărăbor, vestea divorţului este înseninată de anunţul noii logodne

În cazul Manuelei Hărăbor, vestea divorţului este înseninată de anunţul noii logodne
Sursa foto: Foto: Mediafax - Lucian Alecu
09 Apr 2012   •   19:49

Un nou episod din filmul vieţii Manuelei Hărăbor este pe care să ia sfârşit. După 17 ani de căsnicie cu un om de afaceri israelian, actriţa a intentat divorţ. Ea recunoaşte că nu mai formează de mult un cuplu cu soţul ei şi nu ascunde faptul că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg, actor. Ba chiar s-ar putea recăsători în curând.

De 7 ani, Manuela Hărăbor şi soţul ei, milionarul israelian Soli Shaltiel, sunt împreună doar cu numele.

Actriţa trăieşte deja de luni bune o poveste de dragoste cu Rareş Ioan Stoica, un coleg de breaslă. Cei doi şi-au făcut publică relaţia, iar pe pagina de Facebook, Manuela a mărturisit că este logodită.

Cei doi au fost văzuţi adesea, împreună, ca o familie fericită. De curând au fost surprinşi la biserică împreună cu Andrei, fiul actriţei. Iubitul Manuelei pare extrem de grijuliu şi iubitor cu tânărul, bolnav de autism. La 43 de ani, Manuela Hărăbor pare pregătită pentru a spune da pentru a treia oară.

Manuela Hărăbor a debutat în actorie la vârsta de 4 ani, cu un rol în filmul Veronica. A cunoscut însă gustul succeului la 18 ani când a jucat rolul principal În Pădureanca. Soli Shaltiel e cel de-al doilea soţ al Manuelei Hărăbor. Următorul termen în divorţ a fost stabilit la începutul lunii mai.



×
Subiecte în articol: om de afaceri actriţă dragoste actor
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close