Antena 3 CNN Show Showbiz New York. Prezentare de modă "în roşu", pentru a atrage atenţia asupra bolilor de inimă

New York. Prezentare de modă "în roşu", pentru a atrage atenţia asupra bolilor de inimă

New York. Prezentare de modă "în roşu", pentru a atrage atenţia asupra bolilor de inimă
Sursa foto: Foto: fashionwindows.net
10 Feb 2011   •   17:03

Celebrităţi din lumea filmului şi a televiziunii au  defilat îmbrăcate în rochii roşii ca sângele. O astfel de  prezentare de modă e organizată, anual, la New York,  pentru a atrage atenţia asupra pericolului bolilor  cardiovasculare, una din cauzele principale ale  mortalităţii în rândul femeilor. Anul acesta, pe podium au  urcat, printre multe alte vedete, şi Denise Richards şi  Linda Gray.

Roşu, roşu şi iar roşu. Este cuvântul de ordine al  prezentării care a deschis săptămâna modei de la New York.  Parada vrea să atragă atenţia asupra bolilor de inimă şi a  efectelor dramatice pe care le au în rândul femeilor.

Singura cerinţă a organizatorilor pentru ca vedetele să  poată urca pe scenă a fost să poarte o rochie roşie. A  fost una dintre puţinele prezentări de modă unde vârsta şi  silueta nu au contat. Acomodate cu podiumul sau nu,  invitatele s-au descurcat exemplar.

Bliţurile au clipit însă parcă şi mai tare când pe podium şi-a făcut apariţia Denise Richards.

Rochiile prezentate pe catwalk, la New York, vor fi scoase  la licitaţie, iar banii strânşi în urma vânzării lor vor  fi donaţi luptei împotriva bolilor de inimă. Potrivit  Institutului National de Cardilogie şi  Pneumologie din  Statele Unite, bolile de inimă ucid 500 de mii de femei în  fiecare an.

 

×
Subiecte în articol: New York boli de inimă
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close