Antena 3 CNN Timp liber Muzică Axl Rose: Toate concertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate oficial

Axl Rose: Toate concertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate oficial

Axl Rose: Toate concertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate oficial
16 Aug 2010   •   13:37

Solistul Guns N' Roses, Axl Rose, a anunţat, pe contul său de Twitter, că au fost anulate oficial toate concertele trupei din următoarea perioadă, inclusiv cel de la Bucureşti, care ar fi trebuit să aibă loc pe 21 septembrie.

"Toate concertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate în mod oficial. Vă rugăm să contactaţi organizatorii pentru a vă recupera banii (pe bilete, n.r.)", a scris Axl Rose pe Twitter.

Organizatorii evenimentului de la Bucureşti, D&D Entertainment, au declarat, pentru Mediafax, că deocamdată aşteaptă o confirmare oficială a informaţiei, din partea managementului trupei, arată sursa citată.

Totuşi, până la momentul difuzării acestei ştiri, pe site-ul oficial al trupei nu a fost publicată nicio informaţie despre anularea concertelor.

Trupa Guns N' Roses ar fi trebuit să vină pentru prima oară în România, pe 21 septembrie. Concertul făcea parte din turneul mondial "Chinese Democracy", şi urma să fie susţinut la complexul Romexpo din Capitală.

Guns N' Roses este un adevărat simbol al muzicii rock. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care 76 de milioane numai în SUA.

Antena3.ro

 

 

 

×
Subiecte în articol: Twitter
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close