Antena 3 CNN Timp liber Muzică Trupa U2 ar putea inaugura noul stadion Lia Manoliu în septembrie

Trupa U2 ar putea inaugura noul stadion Lia Manoliu în septembrie

Trupa U2 ar putea inaugura noul stadion Lia Manoliu în septembrie
Sursa foto: Foto: birminghammail.net
06 Ian 2011   •   13:06

Viitorul sună bine pentru fanii U2. Bono, Edge şi colegii lor ar putea inaugura noul stadion Lia Manoliu în septembrie. Totul depinde acum de negocierile pe care le poartă Primăria Capitalei cu impresarii trupei.

Inaugurarea Stadionului Naţional de fotbal trebuie să fie una grandioasă, aşa că se vehiculează nume ca Lady Gaga, Hannah Montana şi U2 pentru concertul din septembrie. Primăria confirmă însă doar negocierile cu U2.

"S-au vehiculat mai multe nume în presă. Da, e adevărat, unul dintre band-urile pe care noi le dorim este U2. Este prematur să vă spun acum dacă va fi sau nu, dar este o dorinţă a noastră", a declarat Bogdan Hreapcă, directorul de Investiţii al Primăriei Capitalei.

Preţul biletelor la show-urile U2 variază între 50 şi 1.300 de dolari. Pentru a-i putea aduce în ţara noastră, organizatorii ar trebui să-i plătească cu peste 1.700.000 de dolari.

Show-urile irlandezilor sunt cu adevărat grandioase. Scena lor a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai mare structură de concert din lume.

Tot în acest an, românii vor putea merge la Lia Manoliu pentru a urmări importante echipe de forbal. "Toate meciurile internaţionale ale echipelor din Bucureşti cel puţin, se vor juca pe acest stadion, fiind singurul omologat din momentul în care el va funcţiona", susţine Hreapcă.

Deocamdată un singur meci e sigur că se va juca aici: amicalul România-Argentina. Messi şi echipa lui vor sosi în august la Bucureşti pentru 1,2 milioane de dolari. 

×
Subiecte în articol: U2 concert Lia Manoliu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close