Antena 3 CNN Show Nunta regala Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele. Vezi cele mai importante momente ale nunţii regale

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele. Vezi cele mai importante momente ale nunţii regale

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele. Vezi cele mai importante momente ale nunţii regale
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Apr 2011   •   17:34
Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra. În total, evenimentul a adunat la Londra peste un milion de oameni din toate colţurile lumii. Nunta de basm la care au fost prezenţi prinţi şi prinţese, regi şi regine a fost urmărită la televizor de un sfert din mapamond.

Totul a fost planificat la minut, iar programul a fost respectat fără abatere. Intregul eveniment a fost fără cusur, doar verigheta pe care William i-a oferit-o lui Kate a intrat cam greu pe inelarul miresei
 


ORA 12:12
Prinţul William a părăsit Clarence House într-o limuzină neagră împreună cu fratele său prinţul Henry şi cavaler de onoare în această zi.

ORA 12:15
Cinci minute mai târziu, prinţul William a ajuns la Westminister Abbey şi s-a retras într-o cameră privată, în timp ce învitaţii sosesc la catedrală.

ORA 12:32
O ameninţare cu bombă la Goring Hotel, acolo unde se afla Kate Middleton a pus în mişcare impresionantul dispozitiv de securitate. Zona a fost evacuată după ce poliţia a descoperit un vehicul suspect. Alarma s-a dovedit falsă.

ORA 12:35
Prinţul Charles şi soţia sa Camila au ajuns la Westminister Abbey cu o jumătate de oră înainte de începerea ceremoniei. Acolo au mai ajuns şi Ducele de York împreună cu fiicele sale Eugenia şi Beatrice, Ducele şi Ducesa de Kent, Prinţul Michael de Kent şi Prinţesa Alexandra.

ORA 12:50
Potrivit protocolului, Regina Elisabeta este cea care a ajuns la Westminister Abbey înaintea miresei, însoţită de Ducele de Edinburgh

ORA 12:50
Când regina ajungea la catedrală, Kate Middleton ieşea din hotel în uralele mulţimiii.

ORA 13:00
Fix la ora 13, aşa cum era stabilit, Kate a ajuns la catedrală, îmbrăcată într-o rochie semnată de casa de modă Alexander McQueen. Nunta regală a început, iar Kate a fost condusă la altar de tatăl său, Michael. 

ORA 13.20
William şi Kate au devenit soţ şi soţie după rostirea jurămintelor.

ORA 14.15
Nunta regală s-a terminat după mai bine de o oră, iar mirii au plecat de la Westminister cu trăsura descoperită spre Palatul Buckingham.

ORA 14.45
Timp de aproape o oră toată lumea a aşteptat momentul celebru al primului sărut ca soţ şi soţie.

ORA 15:25
Şi s-a întmplat. William şi Kate au ieşit la balconul palatului Buckingham şi au salutat oamenii veniţi în Londra pentru a fi alături de ei în această zi specială.

ORA 15:30 
La cererea celor adunaţi în faţa palatului, William a mai sărutat-o o dată pe soţia sa.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close