Antena 3 CNN Life Familie Horoscop complet miercuri, 23 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop complet miercuri, 23 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop complet miercuri, 23 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii
de O.P.    |    23 Apr 2014   •   13:04

Mai multe zodii vor fi nevoite sa faca fata, miercuri, unor tensiuni in gestionarea nevoilor si a responsabilitatilor.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 23 aprilie
Se anunta a fi o zi plina de activitate pentru berbeci, care vor fi setati pe gandul sa indeplineaca tot mai multe sarcini si li se va parea ca timpul lucreaza, parca, impotriva lor. Vor avea parte de realizari, insa presiunea timpului ii va face sa uite sa se bucure de ele. Berbecii ar trebui sa traga aer in piept si sa se opreasca din facut si gandit pentru putin timp, pentru a nu lasa bucuria succesului sa treaca pe langa ei.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 23 aprilie
Taurii vor avea impresia ca fac un pas inapoi miercuri, cand vor constata ca unele dorinte ale lor nu au fost indeplinite. Se ingrijoreaza mai mult decat este cazul si prezinta riscul sa exagereze in reactii. Insa, nu are rost pentru tauri sa-si faca tot felul de scenarii negative in minte pe fondul presiunilor. Indiferent cat de solitanta va fi ziua, seara le va aduce liniste si odihna, precum si claritate in gandire pentru a-si indeplini obiectivele stabilite in viitorul apropiat.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 23 aprilie
Gemeni se vor simti descurajat de lipsa de progres pe plan profesional, dar lucrurile vor lua o turnura favorabila. In sfarsit, rotitele destinului incep sa se miste in beneficiul lor. Chiar daca li se deschid oportunitati, nu ar trebui sa se grabeasca sa ia decizii, caci s-ar putea sa fie pripite si ineficiente. Mai bine isi dau timp de gandire, se relaxeaza seara si lasa toata ziua sa treaca. Miercuri nu este ziua potrivita pentru a lua decizii majore care ar putea sa le schimbe rutina zilnica.

Vezi ce rezervă astrele pentru restul zodiilor, pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close