Antena 3 CNN Life Oameni Îţi vor da LACRIMILE când îi vei afla povestea! Cine este acest om al străzii care interpretează DIVIN o melodie la pian (VIDEO)

Îţi vor da LACRIMILE când îi vei afla povestea! Cine este acest om al străzii care interpretează DIVIN o melodie la pian (VIDEO)

Îţi vor da LACRIMILE când îi vei afla povestea! Cine este acest om al străzii care interpretează DIVIN o melodie la pian (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Youtube
03 Iul 2015   •   20:53

Aţi văzut vreodată un bărbat fără casă din Florida cântând o versiune fără cusur a Styx's "Come Sail Away"? Dacă răspunsul este nu, atunci ascultaţi-l în video de mai jos pentru a fi impresionaţi!


Aici este un interviu cu Donald Gould, a doua zi după ce a fost postat clipul cu interpretarea sa, acesta a declarat că "se joacă" cu pianul în fiecare zi, ba mai mult el a cântat şi la clarinet în perioada în care angajat al Poliţiei Marine.



Explicaţia pentru comportamentul său a venit rapid, de la o femeie pe nume Jacqueline Bevan , care scrie: " Donald este un fost angajat al Marinei şi este foarte aproape de a fi numit un muzician cu acte în regulă. El şi-a pierdut soţia, iar acum este în căutarea fiului lui de 18 ani. Donald are nevoie de o a doua şansă la viaţă. El este extrem de receptiv şi talentat şi poate învăţa cu uşurinţă orice instrument care îi pică în mână.Toate fondurile vor merge către Donald (Boone) Gould pentru a-i asigura o locuinţă, o maşină şi posibilitatea să se întoarcă, eventual, la şcoală, pentru ultimele 3 clase, dar şi pentru a avea o diplomă care să îl ateste în teoria muzicii."

Dar cât de siguri suntem că numele real al acestui om este Donald Gould? Cu siguranţă acesta este foarte talentat, dar şi familiarizat cu coverurile formaţiei Styx, astfel încât te face să tragi concluzii că Donald este de fapt un membru fondator, dar şi un fost cântăreţ la clape al formaţiei, Dennis De Young. La urma urmei, Donald pare să arate ca o versiune a anilor 70 a lui DeYoung, doar cu patru decenii mai în vârstă.


×
Subiecte în articol: om al strazii pian
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close