Antena 3 CNN Life Oameni Leo Iorga are nevoie de ajutorul nostru în lupta pe care o duce împotriva cancerului

Leo Iorga are nevoie de ajutorul nostru în lupta pe care o duce împotriva cancerului

Leo Iorga are nevoie de ajutorul nostru în lupta pe care o duce împotriva cancerului
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mai 2014   •   20:21
Leo Iorga, una dintre cele mai puternice voci din industria muzicală românească, are grave probleme de sănătate. 
 
Fostul solist al trupei Compact va fi operat de urgenţă pe creier pentru extirparea unei tumori cerebrale. Pentru intervenţia chirurgicală artistul trebuie să mai strângă 8.000 de euro. Aşa că prietenii lui au făcut un apel pe Facebook către cei care vor să îi întindă o mână de ajutor lui Leo Iorga. 
 
Pentru ca totul să mai fie aşa cum a fost, Leo Iorga trebuie să ducă o luptă grea. Cu o boală cumplită. Cancerul. Medicii l-au diagnosticat cu o tumoră cerebrală. Iar artistul are nevoie urgentă de o operaţie complicată. 
 
E un apel postat de prietenii artistului pe Facebook. Unul necesar. Costul total al intervenţiei chirurgicale este de 15.000 de euro, iar Leo Iorga mai are nevoie de încă 8.000. 
 
Dacă va strânge cei 8.000 de euro, Leo se va opera aici, în România. Până atunci, însă, va continua să urce pe scenă. În Alexandria, va susţine un concert în condiţii speciale. Trebuie să respecte un contract. 
 
Între timp, pe pagina lui Leo de Facebook, fanii şi prietenii scriu sute de mesaje de încurajare. Unul dintre ele a fost postat de cântăreţul Mircea Rusu.
 
Donaţiile pentru fostul solist al trupei Compact se pot face în contul în lei deschis la BCR: 
 
RO 98 RNCB 03180006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard
 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close