Antena 3 CNN Politică A început "vânătoarea" politicienilor corupţi. Mircea Roşca, reţinut după ce colegii săi au decis ridicarea imunităţii

A început "vânătoarea" politicienilor corupţi. Mircea Roşca, reţinut după ce colegii săi au decis ridicarea imunităţii

A început "vânătoarea" politicienilor corupţi. Mircea Roşca, reţinut după ce colegii săi au decis ridicarea imunităţii
de O.P.    |    20 Noi 2014   •   05:30

Deputatul liberal Mircea Roşca, cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, a fost reţinut la numai 24 de ore după ce colegii săi au decis ridicarea imunităţii.

Parlamentarul şi-a petrecut noaptea după gratii, urmând ca astăzi, un judecător să decidă dacă va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Liberalul este acuzat că ar fi cerut 20 de mii de euro mită pentru pentru a înlesni dobândirea unor terenuri în Azuga.

Deputatul liberal Mircea Roşca a fost reţinut după ce a fost audiat mai bine de două ore la DNA Ploieşti. Înainte de a-l audia pe deputatul liberal, procurorii DNA i-au percheziţionat locuinţa din Comarnic.

Potrivit anchetatorilor, în 2011, în calitate de vicepreşedinte al CJ Prahova, Roşca a pretins 20.000 de euro mită de la administratorul unei firme din Comarnic pentru a înlesni dobândirea unor terenuri pe raza localităţii  Azuga.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi, sub control judiciar, preşedintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, acuzat de dare de mită, şi secretara primariei din oraş, pentru luare de mită.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close