Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Instituţia pe care se bazează sistemul ticălos al lui Traian Băsescu este frica

Adrian Ursu: Instituţia pe care se bazează sistemul ticălos al lui Traian Băsescu este frica

Adrian Ursu: Instituţia pe care se bazează sistemul ticălos al lui Traian Băsescu este frica
de M.T.    |    30 Aug 2013   •   19:27

Instituţia fricii este principalul instrument pe care se bazează sistemul ticălos al lui Traian Băsescu, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu în cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3.

„Traian Băsescu a reuşit să ducă mai departe sistemul ticăloşit al lui Adrian Năstase, împotriva căruia lupta. Regimul lui Traian Băsescu este de-a dreptul ticălos”, a spus realizatorul emisiunii "Secvenţial".

„Instituţia pe care se bazează sistemul ticălos al lui Traian Băsescu nu este nici DNA, nici CSM, nu sunt nici servicile secrete, nici Curtea Constituţională. Instituţia de bază este frica”, consideră jurnalistul.

„Instituţia fricii este cea pe care se clădeşte tot jocul murdar al lui Traian Băsescu. Prin frică, îi controlează pe cei care populează unele din aceste instituţii pentru a-i strânge cu dosarul, cu ameninţarea sau cu teama de a-şi pierde locul de muncă”, a adăugat Adrian Ursu.

„Băsescu a simţit că poate să utilizeze acest instrument până la ultima consecinţă, şi anume, până la teama unora de a intra în puşcărie sau până la teama altora că vor fi definitiv compromişi politic, deşi în România nu prea s-a întâmplat asta”, a concluzionat Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Adrian Ursu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close