Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: „Zi de doliu pentru Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranța că ...”

Alina Gorghiu: „Zi de doliu pentru Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranța că ...”

Alina Gorghiu: „Zi de doliu pentru Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranța că ...”
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook
29 Mar 2017   •   20:28

Alina Gorghiu a avut o primă reacție, pe Facebook, la concluziile evaluării făcute de ministrul Justiției, Tudorel Toader, în privința celor doi șefi ai parchetelor, PICCJ și DNA, arătând că este un „demers cu final așteptat”.

Ironică, Alina Gorghiu a transmis că astăzi este ”o zi de doliu pentru Tăriceanu”, căci ”i-a murit speranța că ministrul Justiției va fi factorul activ în războiul personal cu șefii parchetelor”.

”Șefii de parchete rămân! Zi de doliu pentru dnul Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranța că domnul Ministru al Justiției va fi factor activ în războiul lui personal cu șefii parchetelor. Probabil e tristețe fără margini la dnul Dragnea!

Pentru mine e un demers cu final așteptat. Deși cred că dnul Ministru a pus destulă presiune pe el și pe specialiștii din minister anunțând public că va face această evaluare, ba chiar dând de înțeles ca se poate lăsa cu demisii.

E o greșeala majoră că PSD de la începutul anului încearcă să acopere nereușita în domeniul economic și beleaua în care bagă țara cu populismul lor, ținând in prim plan tema justiției care trebuie făcută in stil PSD: OUG 13, abrogarea abuzului în serviciu, grațierea faptelor de corupție, revocarea șefilor de parchete etc.

Acum va urma o campanie de ostracizare a dlui Toader pentru că nu le-a făcut jocul pe acest subiect și probabil pentru că tot PSD-ul îl regretă pe Dnul Iordache.

Nu îmi fac iluzii că se vor opri aici! Dar hai să nu ne mai lamentam de justitie, hai să guverneze PSD și să nu ducă țara în gard, așa cum o arată cifrele lunii februarie!

P.S.: Cu multe din observațiile din raport sunt de acord, inclusiv cu concluzia”, a scris Alina Gorghiu.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close