Antena 3 CNN Politică Antonescu, după desemnarea lui Iohannis prezidenţiabil al PNL: Toată lumea e mulţumită, inclusiv eu

Antonescu, după desemnarea lui Iohannis prezidenţiabil al PNL: Toată lumea e mulţumită, inclusiv eu

 Antonescu, după desemnarea lui Iohannis prezidenţiabil al PNL: Toată lumea e mulţumită, inclusiv eu
21 Iul 2014   •   18:00

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, după ce Delegaţia Permanentă l-a desemnat pe actualul lider al partidului Klaus Iohannis drept candidat la prezidenţiale din partea formaţiunii, că toată lumea este mulţumită, inclusiv el, şi a arătat că procedura de vot a fost una corectă.

"Toată lumea este mulţumită: domnul Iohannis pentru că a fost desemnat, partidul pentru că a făcut desemnarea, eu pentru că ceea ce am solicitat, şi anume această pronunţare printr-un vot clar, corect, civilizat, elegant, s-a făcut. În rest, vom vedea ce se mai întâmplă", a spus Antonescu după şedinţa Delegaţiei Permanente.

El a precizat că scorul obţinut de Iohannis în cadrul şedinţei a fost unul normal, care nu ar trebui să creeze îngrijorare în ceea ce îl priveşte pe câştigător.

"Eu cred că e un scor normal, în limitele normalului. Eu cred că e un scor foarte bun pentru câştigător şi, ce voiaţi, chiar să nu voteze nimeni cu mine sau ce? Nu e îngrijorător deloc, e un partid în care a avut loc o competiţie normală, s-a votat într-o procedură corectă, s-a votat secret până la urmă pentru că s-a invocat Statutul şi cu asta basta", a mai spus Antonescu.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, de Delegaţia permanentă, drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, au declarat surse liberale.

Conform surselor citate, Iohannis a obţinut un număr de voturi aproape dublu faţă de Antonescu, din partea membrilor Delegaţiei Permanente.

Astfel, pentru Klaus Iohannis ar fi optat 110 membri ai Delegaţiei Permanente, în timp ce pentru Crin Antonescu ar fi votat 56.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Klaus Iohannis
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close