Antena 3 CNN Politică Antonescu: Relaţiile mele cu domnul Tăriceanu şi domnul Orban sunt aceleaşi ca dintotdeauna, sunt relaţii între colegi

Antonescu: Relaţiile mele cu domnul Tăriceanu şi domnul Orban sunt aceleaşi ca dintotdeauna, sunt relaţii între colegi

Antonescu: Relaţiile mele cu domnul Tăriceanu şi domnul Orban sunt aceleaşi ca dintotdeauna, sunt relaţii între colegi
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   20:17

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, după ce a fost reales în funcţie de către Congresul partidului, că relaţiile sale cu Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu rămân aceleaşi dintotdeuna, fiind unele "ca între colegi", bazate pe "preţuire reciprocă".
   
"Relaţiile mele cu domnul Tăriceanu, cu domnul Orban sunt aceleaşi care au fost dintotdeuna, sunt relaţii între colegi, sunt relaţii bazate pe preţuire reciprocă, sunt relaţiile unor oameni care s-au asociat liber într-un partid al libertăţii", a spus Antonescu, conform Mediafax.
   
El a arătat că PNL a dovedit că nu este un partid în care există tabere, că cei care au păreri divergente sau diferite şi le pot exprima liber şi că atitudinea şi comportamentul participanţilor la Congres a fost unul civilizat şi inteligent.
   
"Aş vrea mai curând ca mesajul final al acestui Congres să fie că aţi putut încă o dată să vedeţi că nu există tabere, aripi, în PNL, că opţiunea a fost nu doar majoritară, ci copleşitoare într-o direcţie şi că, în acelaşi timp, niciodată în PNL cine are o părere divergentă, diferită de majoritate sau chiar de marea majoritate nu va avea nici cea mai mică ezitare şi nu va întâmpina nici cea mai mică oprelişte pentru a şi-o exprima", a spus Antonescu.
   
"Sper că aţi apreciat încă o dată ţinuta, atitudinea, comportamentul civilizat şi cred eu inteligent al tuturor participanţilor la acest congres", a conchis Antonescu.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close