Antena 3 CNN Politică Blaga îi răspunde lui Băsescu: Eu nu primesc ordine de la nimeni

Blaga îi răspunde lui Băsescu: Eu nu primesc ordine de la nimeni

Blaga îi răspunde lui Băsescu: Eu nu primesc ordine de la nimeni
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Feb 2011   •   11:23

Tensiuni între Vasile Blaga şi Traian Băsescu. Secretarul general al PDL i-a transmis preşedintelui României că nu acceptă ordine din partea nimănui. Asta după ce Traian Băsescu i-a acuzat pe „greii partidului“ că „stau ascunşi în tranşee“ în loc să-şi apere partidul.

„Eu nu primesc ordine de la nimeni, am destulă vechime în partid, încât să mai ţin cont de sfaturile cuiva. Eu în tranşee am fost mereu!", a declarat pentru Adevărul secretarul general al partidului. Vasile Blaga a precizat că este decis să nu-şi schimbe comportamentul.

Referitor la posibila sa candidatură la şefia PDL, Blaga că se află încă în faza de evaluare. „Mă gândesc, tot timpul am făcut-o, dar o să decid la momentul potrivit, depinde şi de colegi, de susţinerea pe care aceştia ar fi dispuşi să mi-o acorde".

Deşi fostul şef de la Interne nu s-a hătărât în privinţa candidaturii la şefia partidului, Radu Berceanu a precizat că intenţionează să-l susţină pe Blaga. "Eu pe Blaga îl susţin, nu se poate să ne lase aşa, trebuie să candideze", a declarat pentru „Adevărul" fostul ministru al Transporturilor, un alt membru al PDL acuzat de Băsescu că stă „ascuns în tranşee".

Traian Băsescu le-a cerut „stelelor partidului care au pierdut portofoliile şi stau ascunse în tranşee" să iasă să apere imaginea partidului la televizor. Şeful statului a făcut această declaraţie luni seară, în cadrul întâlnirii cu parlamentarii PDL.

 

×
Subiecte în articol: vasile blaga ordine atac pdl
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close