Antena 3 CNN Politică Boc: Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna pentru suspendarea preşedintelui (VIDEO)

Boc: Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna pentru suspendarea preşedintelui (VIDEO)

Boc: Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna pentru suspendarea preşedintelui (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Oct 2010   •   11:13

?Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna în continuare pentru suspendarea preşedintelui, contrar şi Constituţiei şi intereselor României. Acei moguli nu au învăţat nimic din lecţiile istoriei?, a declarat, vineri , Emil Boc, la Aeroportul Otopeni. Premierul este de părere că mogulii de presă şi-au dat mâna ca să îl suspende pe preşedintele Traian Băsescu, lucru care ar putea să afecteze România, iar aderarea la spaţiul Schengen ar putea fi pusă sub semnul întrebării.

?Am văzut declaraţii despre suspendarea din funcţie a preşedintelui şi nu mă miră să văd din nou alianţe între moguli şi politicieni cu prvire la suspendarea politicienilor, alianţă care nu are alt obiectiv decât să oprească mersul justiţiei pe cei care nu au ajuns deocamdată acolo", a mai spus Boc.

Şeful executivului le-a transmis românilor că Roberta Anastase este de neclintit de la şefia Camerei Deputaţilor, pentru că are susţinerea partidului, asta în ciuda nenumăratelor contestaţii venite dinspre opoziţie, cu privire la frauda înregistrată pe legea pensiilor.

Emil Boc vizitat vineri terminalul de plecări externe de pe Aeroportul Otopeni. Acesta este modernizat, fiind na dintre condiţile pentru admiterea României în spaţiul Schengen.

Sever Voinescu: Răul se manifestă sălbatic pe televizoarele din România

Şi deputatul Sever Voinescu acuză alianţe între presă şi politicieni, iar ministrul dezvoltării, Elena Udrea afirmă că jurnaliştii de azi scriu numai ce le dictează stăpânii. De vină ar fi Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu, care ar fi capabili să pună la cale adevărate lovituri de stat.

Sever Voinescu susţine că ce se întâmplă în mass media românească ?este nu doar o revanşă împotriva preşedintelui băsescu ci şi împotriva românilor?.

?Se spune că răul, odată învins, revine. Răul a revenit în România, se manifestă sălbatic pe televizoarele din ţară?, a declarat, vineri, Sever Voinescu.

Elena Udrea: Jurnaliştii scriu numai ce le dictează stăpânii

Ministrul Turismului, Elena Udrea, notează pe blogul său că România nu mai are parte de presă, ci de simpli dactilografi care scriu doar ce le dictează stăpânii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close