Antena 3 CNN Politică CUTREMUR în PSD cu două săptămâni înainte de alegeri. "Greii" partidului au rămas fără funcţii după o şedinţă furtunoasă

CUTREMUR în PSD cu două săptămâni înainte de alegeri. "Greii" partidului au rămas fără funcţii după o şedinţă furtunoasă

CUTREMUR în PSD cu două săptămâni înainte de alegeri. "Greii" partidului au rămas fără funcţii după o şedinţă furtunoasă
de O.P.    |    22 Oct 2014   •   05:22

E cutremur în PSD cu numai două săptămâni până la alegeri. Dan Şova, Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă au rămas fără funcţii după o şedinţă furtunoasă care a avut loc la sediul partidului. 

Victor Ponta a anunţat că nu mai tolerează niciun fel de poziţii contrare deciziilor luate în partid, iar toţi cei care nu pun umărul la campania electorală pentru prezidenţiale vor fi sancţionaţi. 

În schimb, Viorel Hrebenciuc şi-a dat demisia din Parlament după ce s-a trezit urmărit penal în trei dosare în ultimele trei luni.

Victor Ponta le-a reprosat lui Marian Vanghelie, Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc faptul că, prin ieşirile pe care le-au avut în ultima vreme, au adus prejudicii de imagine partidului, chiar în plină campanie electorală.

Marian Vanghelie a pierdut astfel, temporar, funcţia de vicepresedinte al partidului, Sebastian Ghiţă pe cea de preşedinte al organizaţiei online iar Dan Şova nu va mai fi nici vicepreşedinte, nici purtător de cuvânt.

În timp ce Dan Şova a evitat întâlnirea cu jurnaliştii, Marian Vanghelie a ieşit de la întâlnire spăşit şi împăcat cu decizia luată în Birou.

Zilele trecute, Marian Vanghelie a fost protagonistul unei scene în care, într-o răfuială cu paparazzi, îi acuza pe Victor Ponta şi pe Sebastian Ghiţă că pun persoane să îl urmărească.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close