Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu: M-am liniştit acum când Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv 'în acest moment' să mă dea afară

Elena Băsescu: M-am liniştit acum când Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv 'în acest moment' să mă dea afară

Elena Băsescu: M-am liniştit acum când Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv 'în acest moment' să mă dea afară
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2013   •   09:53

Elena Băsescu i-a dat replica, vineri seară, colegei sale de partid Raluca Turcan, care a spus că PDL nu are "în acest moment" ca obiectiv să o dea afară pe fiica cea mica a preşedintelui. Ironica, EBA a a spus că "s-a liniştit".

"M-am liniştit acum când Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv 'în acest moment' să mă dea afară şi că pot rămâne momentan în partidul în care ea a venit după ce Traian Băsescu era deja preşedinte şi câştigase toate bătăliile electorale", a scris Elena Basescu pe Facebook, conform pesurse.ro.

Ea a continuat, in acelasi stil ironic: "Sunt mândră de faptul că sunt susţinută de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la vârful politicii pe propriile picioare, fără sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Băsescu, al cărui purtător de cuvânt a fost soţul ei, înainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanţi PNL ori PC", a mai scris Elena Băsescu.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că "PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu", afirmând că îi doreşte succes dacă va considera că nu are nevoie de partid pentru a-şi reînnoi mandatul de europarlamentar, informează Mediafax.
   
Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, în legătură cu informaţii din media privind o eventuală sancţionare a Elenei Băsescu, după ce aceasta a declarat că va candida la alegerile europarlamentare chiar şi fără sprijinul PDL.
   
"(...) Din câte am auzit, şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să îşi reînnoiască mandatul", a spus Turcan.
   
Ea a continuat afirmând: "Îi urez mult succes şi în calitate de independent".

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close