Antena 3 CNN Politică Turcan: PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu

Turcan: PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu

Turcan: PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu
12 Apr 2013   •   22:28

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că "PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu", afirmând că îi doreşte succes dacă va considera că nu are nevoie de partid pentru a-şi reînnoi mandatul de europarlamentar, informează Mediafax.
   
Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, în legătură cu informaţii din media privind o eventuală sancţionare a Elenei Băsescu, după ce aceasta a declarat că va candida la alegerile europarlamentare chiar şi fără sprijinul PDL.
   
"(...) Din câte am auzit, şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să îşi reînnoiască mandatul", a spus Turcan.
   
Ea a continuat afirmând: "Îi urez mult succes şi în calitate de independent".
   
Întrebată dacă Elena Băsescu ar trebui să-şi dea demisia din partid sau PDL o va exclude, Turcan a spus că "PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe doamna Elena Băsescu".
   
"Nu asta este preocuparea PDL. PDL vrea să îşi aducă într-o echipă puternică toţi oamenii care au un cuvânt de spus în societatea românească. Toţi oamenii cu idei pe care le pot pune în slujba cetăţenilor. Aşadar, soarta privind candidatura la Parlamentul European a Elenei Băsescu nu este în momentul de faţă o chestiune prioritară pentru PDL. Îi dorim succes, dacă va considera că nu are nevoie de partid să îşi reînnoiască mandatul", a afirmat Raluca Turcan.
   

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Elena Băsescu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close