Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Am văzut o diversiune ordinară a unor televiziuni, cum că pensiile din martie au scăzut

Emil Boc: Am văzut o diversiune ordinară a unor televiziuni, cum că pensiile din martie au scăzut

Emil Boc: Am văzut o diversiune ordinară a unor televiziuni, cum că pensiile din martie au scăzut
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Apr 2011   •   12:26
Premierul Emil Boc a preluat vineri dimineaţă, temporar, portofoliul Ministerului Muncii. Boc a declarat că noul ministru al Muncii va fi desemnat după sărbătorile pascale, în urma consultărilor cu colegii din PDL.

Boc a discutat cu Botiş despre urgenţele ministerului în această perioadă dar şi despre lucrurile bune care s-au făcut în minister. Premierul a mulţumit fostului ministru Botiş dar şi echipei de la minister pentru faptul că au reuşit în scurt timp să promoveze legi care au schimbat din temelie legislaţia muncii sau dialogul social.

"Am apreciat şi am să apreciez în continuare munca pe care a făcut-o domnul Botiş aici, dacă este să ne referim doar la cele două documente adoptate prin asumarea răspunderii în Parlament. Sunt două legi care vor rămâne ca piatră de temelie în construcţia noii legislaţii ce va permite românilor să îşi găsească un loc de muncă mai uşor iar angajatorilor să angajeze mai uşor”, a declarat premierul la preluarea portofoliului.
 


Emil Boc a acuzat, de asemenea, televiziunile pentru "diversiunea ordinară” de a fi informat că statul a redus pensiile din martie. "Am vãzut o diversiune a unor televiziuni, cum că pensiile din luna martie au scãzut, şi vreau sã fiu foarte clar: Legea de majorare a pensiilor pentru grupele I şi II de muncã a intrat în vigoare la sfârşitul lunii decembrie, în ianuarie nu s-a achitat, în februarie s-a plãtit cumulat pentru primele douã luni, iar în martie s-a revenit la normal. Este o diversiune ordinarã acreditarea ideii cã în luna martie pensiile au scãzut", a spus Boc, de la Ministerul Muncii.
 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Ioan Botis Ministerul Muncii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close