Antena 3 CNN Politică Gafa făcută de Mircea Geoană. Ce apare în mesajul de condoleanțe în memoria lui Neagu Djuvara - FOTO

Gafa făcută de Mircea Geoană. Ce apare în mesajul de condoleanțe în memoria lui Neagu Djuvara - FOTO

Gafa făcută de Mircea Geoană. Ce apare în mesajul de condoleanțe în memoria lui Neagu Djuvara - FOTO
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Ian 2018   •   12:08

Fostul ministru de Externe, Mircea Geoană, a postat o fotografie cu Mircea Ionescu Quintus într-un mesaj de condoleanțe transmis în memoria lui Neagu Djuvara

„S-au curmat cei 101 ani de viață ai unui mare patriot și intelectual român. Îi rămân îndatorat pe vecie pentru onoarea de a mă fi bucurat de sprijinul său în 2009, în continua pendulare a României „Între Orient și Occident”, precum titlul cărții ce i-a definit crezul și misiunea de-a lungul unui secol de luptă și dragoste pentru Țară. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul publicat pe Facebook, joi, de fostul ministru de Externe, Mircea Geoană, actual președinte al Partidului Social Românesc (PSRO), după moartea lui Neagu Djuvara.

Mesajului de condoleanțe i-a fost atașată o imagine în care apare regretatul politician liberal Mircea Ionescu Quintus, dar și Klaus Iohannis și Crin Antonescu.

Marele istoric român Neagu Djuvara a murit, joi, la vârsta de 101 ani. În schimb, Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al PNL, s-a stins din viață, la vârsta de 100 de ani, pe 15 septembrie 2017.
 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close