Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur: Ponta şi Antonescu rămân şomeri în acuzaţii. În afară de "Jos Băsescu!" ce mai au în program?

Gheorghe Flutur: Ponta şi Antonescu rămân şomeri în acuzaţii. În afară de "Jos Băsescu!" ce mai au în program?

Gheorghe Flutur: Ponta şi Antonescu rămân şomeri în acuzaţii. În afară de "Jos Băsescu!" ce mai au în program?
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Dec 2011   •   14:33
Prim-vicrepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat că liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, rămân „şomeri în acuzaţii”, după ce UE a confirmat necesitatea măsurilor de austeritate luate deja de Guvern, conform Mediafax.

Flutur a declarat, în cadrul Conferinţei judeţene a UNPR Suceava, că mulţumeşte acestora pentru solidaritatea la guvernare şi a adăugat că este momentul ca împreună să explice populaţiei ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei guvernări.

„Ceea ce am făcut la guvernare e confirmat acum de o Europă întreagă. Vor face tăieri de salarii şi italienii şi spaniolii şi nemţii. Ponta şi Antonescu vor române şomeri în acuzaţii. Cu buget restricţionat ce pot promite? Promisiunile lor se duc se duc la un deficit de 15%”, a arătat Flutur.

Liberal-democratul a apreciat că populaţia a început să înţeleagă necesitatea măsurilor.

„În afară de „Jos Băsescu!” ce altceva mai au în program? Această alianţă superglue este o alianţă a urii şi vorbesc acum de suspendarea preşedintelui pentru că mai sunt credibili în propriile lor partide doar dacă ţipă la Băsescu”, a adăugat Flutur.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close