Antena 3 CNN Politică Lia Olguța Vasilescu, la Q&A: ”Ce a făcut Liviu Dragnea am făcut toți. Toți. Toți cei care am fost în USL”

Lia Olguța Vasilescu, la Q&A: ”Ce a făcut Liviu Dragnea am făcut toți. Toți. Toți cei care am fost în USL”

Lia Olguța Vasilescu, la Q&A: ”Ce a făcut Liviu Dragnea am făcut toți. Toți. Toți cei care am fost în USL”
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Aug 2016   •   23:04

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, în cadrul ediției de sâmbătă seară a emisiunii Q&A, de la Antena 3, că faptele pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare au fost săvârșite de toți liderii USL de la acea vreme.

”Știți ce îi reproșez lui Liviu Dragnea? Faptul că nu și-a făcut public dosar. Ca să se vadă ce e acolo”, a spus Lia Olguța Vasilescu, comentând astfel dosarele deschise de DNA pe numele politicienilor.

”Ceea ce a făcut Liviu Dragnea am făcut toți. Toți. Toți cei care am fost în USL. Toți. Am și spus la un moment dat să ne autodenunțăm toți, că toți am chemat oamenii la vot”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

”Asta e rolul unui om politic, să aducă voturi. Păi, pe mine mă condamni că am văruit patru fațade ca să iau voturi! Numai la asta poți să te gândești? Dar poți să te gandești la faptul că orașul trebuie să arate bine din punct de vedere estetic. Pe Liviu Dragnea de ce îl condamni? Că a chemat oameni la vot împotriva unui sistem care, iată, arată așa cum arată. Acum, pe Traian Băsescu nu îl mai vrea nici sistemul pe care el l-a creat”, a mai spus primarul Craiovei, la Antena 3.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind una definitivă.

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu Q&A Liviu Dragnea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close