Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, dezvăluiri despre întâlnirea cu Victor Ponta la sediul PSD

Liviu Dragnea, dezvăluiri despre întâlnirea cu Victor Ponta la sediul PSD

Liviu Dragnea, dezvăluiri despre întâlnirea cu Victor Ponta la sediul PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Ian 2016   •   12:29

Liviu Dragnea îşi doreşte ca Victor Ponta să se implice activ în proiectele PSD şi în campania electorală din acest an. Victor Ponta a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea la sediul PSD, unde au vorbit despre activitatea partidului și despre fundația pe care vrea să o lanseze.

"Victor Ponta nu pleacă din PSD, nu îşi face alt partid, fundaţia pe care a înfiinţat-o este o acţiune a lui în care eu îl sprijin, este firesc să fac lucrul acesta pentru că are foarte multă experienţă, are foarte multe cunoştiinţe pe care e bine să le folosească", a declarat luni Liviu Dragnea, la finalul întâlnirii pe care a avut-o, la sediul PSD, cu Victor Ponta, precizând că fostul premier este dispus să se implice în activitatea partidului.

"Se va implica, va spijini partidul în perioadele în care va fi în ţară, va veni la BPN, i-am spus că îl aştept la orice şedinţă a BPN sau Comitetul Executiv atunci când este în ţară. (...) Victor este aşteptat la BPN atunci când va putea să vină şi nu va proceda aşa cum poate a procedat alt lider al acestui partid, să se supere pe partid. Nu poate, PSD i-a dat foarte multe satisfacţii, foarte multe poziţii în statul român şi nu are cum să uite asta şi nu va uita şi se va implica" a arătat Dragnea.

Legat de fundaţia lui Ponta, Dragnea a precizat că aceasta este o structură care va avea foarte multă activitate externă şi fostul premier va pleca des din ţară. Întrebat dacă va avea vreun rol în fundaţia lui Ponta, Dragnea a spus că nu.

Dragnea le-a mai spus jurnaliștilor că i-a propus fostului premier să candideze la Primăria Capitalei, însă acesta a refuzat, singura candidatură pe care și-o dorește fiind cea la Parlament.

Întâlnirea de luni a marcat prima vizită a lui Victor Ponta la sediul PSD din ultimele luni, acesta evitând apariţiile publice după demisia din Guvern. Dragnea a reiterat că a avut, de la începutul anului, mai multe discuţii cu Ponta pe tema viitorului său în partid.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close