Antena 3 CNN Politică Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iun 2014   •   10:07
Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fratele preşedintelui este acuzat că ar fi  primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, în urma intervenţiei sale la judecători, Bercea Mondial să scape de închisoare. 
 
Odată cu Mircea Băsescu a fost arestat şi Marian Căpăţână, cel care i-a dat lui Mircea Băsescu banii de la familia Bercea. Ambii au fost duşi în arestul Capitalei. Avocaţii celor doi au făcut deja contestaţie la Curtea de Apel.
 
Judecătorii au decis arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu după o şedinţă de 7 ore. Fratele preşedintelui nu a recunoscut acuzaţiile de trafic de influenţă.
 
Mai mult, Mircea Băsescu le-ar fi declarat avocaţilor săi că înregistrările depuse la dosar nu sunt reale.
 
Odată cu Mircea Băsescu a fost arestat şi intermediarul din scandalul şpăgii pentru eliberarea lui Bercea Mondial, Marian Căpăţână.
 
Antena 3 vă invită să îi spuneţi preşedintelui ce să facă în cazul mitei primite de fratele său! Drept urmare, vă invităm să vă scrieţi mesajul pe o coală de hârtie A4 şi să vă fotografiaţi împreună cu mesajul dumneavoastră. Fotografiile le asteptam la adresa [email protected]. Cele mai interesante le vom difuza la Antena 3 şi le veţi putea găsi şi pe siteul nostru www.antena3.ro
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close