Antena 3 CNN Politică Nicolas Sarkozy îl acuză pe François Hollande de "minciuni"

Nicolas Sarkozy îl acuză pe François Hollande de "minciuni"

Nicolas Sarkozy îl acuză pe François Hollande de "minciuni"
22 Sep 2014   •   08:52

În 2012, în timpul campaniei prezidenţiale, "eu nu am minţit", contrar "listei lungi de minciuni" a preşedintelui actual, a criticat Nicolas Sarkozy.

"Eu nu am minţit", a reiterat de patru ori fostul şef al statului, în 2012 "am încercat să le spun francezilor adevărul".

"O lungă litanie de minciuni", a adăugat Sarkozy, fără a detalia.

În situaţia în care este Franţa astăzi, François Hollande "este propriul său procuror", a adăugat fostul preşedinte, adăugând ironic că a "venit timpul" ca şeful statului să recunoască, aşa cum a făcut-o la ultima sa conferinţă de presă că funcţia "nu este uşoară".

"Nu vreau o polemică cu Hollande". "Hollande crede ce este mai rău despre mine, eu nu cred la fel despre el", a adăugat Nicolas Sarkozy.

Fostul preşedinte de dreapta a criticat, de asemenea, absenţa politicii europene a lui François Hollande şi modul în care acesta din urmă gestionează relaţiile cu Rusia în criza ucraineană.z de dreapta Nicolas Sakorzy (2007-2012) l-a acuzat duminică pe succesorul său socialist François Hollande de "minciuni", în cadrul primei intervenţii televizate de la anunţul de vineri privind revenirea sa în politică.


×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy francois hollande
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close