Antena 3 CNN Politică Noi acuzații pentru șefa DNA. Senatorul PSD Şerban Nicolae, despre Kovesi: „Se consideră un patron de firmă”

Noi acuzații pentru șefa DNA. Senatorul PSD Şerban Nicolae, despre Kovesi: „Se consideră un patron de firmă”

Noi acuzații pentru șefa DNA. Senatorul PSD Şerban Nicolae, despre Kovesi: „Se consideră un patron de firmă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    03 Iul 2017   •   08:44

Senatorul PSD Şerban Nicolae o acuză pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că se comportă ca un „patron de firmă”.

Acesta a intrat în vizorul şefei DNA după ce ar fi făcut comentarii dure la TV la adresa instituţiei şi pentru că ar fi primit informaţii din DNA.

Şerban Nicolae a respins acuzaţiile şi consideră că DNA ar trebui să se ocupe de faptele de corupţie şi cere preşedintelui României şi ministrului Justiţiei să se sesizeze în acest caz.

„Pe mine mă surprinde tot acest comportament care arată că practic, doamna Kovesi se consideră un patron de firmă. DNA are competenţă cu privire la fapte de corupţie. Eu nu înţeleg cum investighează scurgerile de informaţii din perspectivă penală. Ar trebui să fie ori a unui organism de protecţie internă, care nu e format din procurori şi nu se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, ori o face o instituţie de anchetă penală, altel decât cele anticorupţie. Pentru că divulgarea unor informaţii nedestinate publicităţii nu reprezintă un act de corupţie”, a spus Șerban Nicolae.

×
Subiecte în articol: DNA Serban Nicolae Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close