Antena 3 CNN Politică Nuntă mare în PSD. Valeriu Zgonea se însoară pentru a doua oară

Nuntă mare în PSD. Valeriu Zgonea se însoară pentru a doua oară

Nuntă mare în PSD. Valeriu Zgonea se însoară pentru a doua oară
Sursa foto: Foto: AGERPRES
04 Iul 2015   •   17:25
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, se căsătoreşte astăzi, pentru a doua oară. Aleasa este Laura Bumb, care a lucrat o perioadă chiar la cabinetul parlamentarului. Nunta va avea loc la Palatul Snagov.

La eveniment sunt aşteptate peste 300 de persoane. Marele absent va fi premierul Victor Ponta, aflat în Turcia. Viitoarea soţie a şefului Camerei Deputaţilor este Laura Bumb, care a lucrat 7 luni la cabinetul lui Zgonea, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea.

Nunta trebuia să aibă loc anul trecut, în vară, şi naş trebuia să fie Viorel Hrebenciuc. Acesta a fost,însă, arestat în dosarul retrocedărilor. Aşa că, în cele din urmă, naş a fost ales Stelian Nistor, un asociat al reprezentantului oligarhilor ruşi, Oleg Deripaska şi Igor Ziuzin. Deripaska este preşedintele celei mai mare companii din lume din industria aluminiului şi este printre cei mai bogaţi 20 de oameni din Rusia. Igor Ziuzin deţine grupul siderurgic Mechel care a intrat şi pe piata romanească în 2002 si detine mai multe combinate, la Campia Turzii, Targoviste, Buzau, Brăila.

 


 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea nunta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close