Antena 3 CNN Politică Ponta: Vă dau doar 10 exemple când Băsescu a minţit şi pentru care trebuie sancţionat

Ponta: Vă dau doar 10 exemple când Băsescu a minţit şi pentru care trebuie sancţionat

Ponta: Vă dau doar 10 exemple când Băsescu a minţit şi pentru care trebuie sancţionat
Sursa foto: Foto: Antena3
18 Iul 2012   •   14:17

Victor Ponta a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că trăim într-o perioadă în care pe de o parte Guvernul îşi desfăşoară în mod intens activitatea sa, fie că este vorba despre relaţiile economice, fie că este vorba de asigurarea bunei funcţionări a sistemului de sănătate, fie că este vorba despre finalizarea unor lucrări importante de infrastructură.

Din partea cealaltă, preşedintele suspendat, Domnul Băsescu, crede că dacă strigă mai tare şi înjură mai tare, va avea dreptate.


Eu aş vrea să dau 10 motive pentru care orice om din această ţară îl va sancţiona pe preşedintele suspedat la referendumul de pe 29 iulie. Este vorba despre 10 minciuni care au legătură cu activitatea Guvernului:

- Traian Băsescu a minţit când a spus că nu este nevoie de tăierea salariilor, pensiilor şi că nu va fi niciodată nevoie de creşterea TVA.

- Traian Băsescu a minţit cu privire la destinaţia banilor împrumutaţi de la FMI, a spus că nu vor fi folosiţi niciodată pentru salarii şi pensii.

- Traian Băsescu a minţit când a spus că nu sunt bani pentru revenirea salariilor şi că nu sunt bani pentru a da înapoi pensionarilor ce li s-a luat în mod neconstituţional.

- Traian Băsescu a minţit când i-a spus doamnei cancelar Merkel că nu există o procedură de suspendare în Constituţia României

- Traian Băsescu a minţit atunci când a spus că în 5 minute îşi dă demisia dacă este suspendat.

- Traian Băsescu a minţit şi când a spus că dacă majoritatea românilor votează împotriva lui, pleacă acasă

- Traian Băsescu a minţit când a spus că este interzisă utilizarea ordonanţelor de urgenţă în ceea ce priveşte legislaţia referendumului. 

- Traian Băsescu minte în continuare privind dosarele sale. Dosarul privind casa din Mihaileanu, dosarul privind spălarea de bani, dosarele privind protecţia pe care i-a acordat-o lui Sorin Blejnar, sunt dosare suspendate îm baza imunităţii pe care o are ca preşedinte. După 29 iulie, dacă nu va mai avea această imunitate, Justiţia va putea să îşi urmeze cursul.

- Traian Băsescu a minţit când a spus că va returna casa din Mihăileanu

- Traian Băsescu a minţit spunând că face lobby pentru afacere privată, afacerea de la Roşia Montană, deoarece rezervele BNR nu mai există, s-au vândut.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close