Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Alegeri europarlamentare. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru FRAUDĂ ELECTORALĂ

Alegeri europarlamentare. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru FRAUDĂ ELECTORALĂ

Alegeri europarlamentare. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru FRAUDĂ ELECTORALĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Mai 2014   •   19:26

Poliția Prahova a întocmit dosar penal pe numele primarului din comuna Bălțești, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pentru fraudă electorală.

Președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Prahova, Corneliu Șologon, a declarat că la BEJ a fost primită o sesizare din partea PRM în care se arată că un cetățean a mers la vot în comuna Bălțești și a întrebat, în secție, în mod public, cum se votează.


Conform sesizării, primarul comunei, Radu Ion, care se afla în respectiva secție, a luat buletinul de vot și ștampila din mâna alegătorului, votând în locul acestuia, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Georgian Drăgan, a precizat că pe numele primarului Radu Ion a fost întocmit dosar penal pentru fraudă electorală.

De asemenea, sunt efectuate cercetări și cu privire la o sesizare în care se arată faptul că, la Podenii Noi, trei mașini ale Poliției Locale transportă alegătorii la vot.

Citește și:

Alegeri europarlamentare. Rezultate parţiale exit poll - ora 16.30


 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close