Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Cine nu se încadrează în peisaj? Ce-a ajuns să facă Elena Udrea de dragul campaniei electorale

Cine nu se încadrează în peisaj? Ce-a ajuns să facă Elena Udrea de dragul campaniei electorale

Cine nu se încadrează în peisaj? Ce-a ajuns să facă Elena Udrea de dragul campaniei electorale
Sursa foto: Foto: Facebook/ Elena Udrea
de O.P.    |    22 Noi 2012   •   09:39

Dacă n-ar fi (campania electorală), nu s-ar mai povesti. Politicienii, mânaţi de dorinţa de a ajuta în orice moment oamenii, sunt gata să renunţe la confort şi bani, pentru a-i reprezenta cu cinste în Parlamentul României. Siiiiigur că da, şi marmota învelea ciocolata în staniol.

Atunci când realitatea lor se ciocneşte de realitatea noastră, a oamenilor de rând, este cu siguranţă pentru un singur motiv: votul nostru. Şi ne oferă promisiuni - că o să facă, ce n-au făcut ceilalţi în 30 de ani, că o să fie numai lapte şi miere, că o să ne crească salariile, că tinerii vor avea de lucru, că bătrânii vor avea pensii decente.... să mai continuăm?

Nimic din aceste lucruri nu se vor întâmpla, iar marea majoritate dintre noi ştie acest lucru. Politicienii vânează însă voturile celor care sunt uşor influenţabili, care cred şi speră ca cineva va pune punct acestui măcel de bun simţ din România.

Elena Udrea şi-a postat pe contul de Facebook mai multe imagini care o arată în timp ce stă de vorbă cu oameni simpli, de la ţară - ce se simt mândri că "doamna Elena" a venit tocmai de la Bucureşti la ei în sat. Care sunt subsolurile acestor vizite electorale.... îşi vor da seama prea târziu....




×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea Elena Udrea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close