Antena 3 CNN Politică Românii au ieşit în stradă degeaba? Coaliţia NU este de acord cu organizarea alegerilor anticipate

Românii au ieşit în stradă degeaba? Coaliţia NU este de acord cu organizarea alegerilor anticipate

Românii au ieşit în stradă degeaba? Coaliţia NU este de acord cu organizarea alegerilor anticipate
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Ian 2012   •   10:55

Liderii Coaliţiei nu sunt de acord cu organizarea alegerilor anticipate. Membrii Coaliţiei susţin că o astfel de procedură, dacă ar fi demarată, nu ar putea fi încheiată până în luna septembrie.

Liderii coaliţiei guvernamentale s-au întrunit, luni dimineaţă, în şedinţă. Aceştia au discutat despre poziţia pe care o vor avea la sesiunea extraordinară a Parlamentului care va începe luni, la ora 13.00.

"Liderii coaliţiei nu sunt de acord cu ideea alegerilor anticipate, arătând că această procedură nu ar putea fi încheiată decât prin luna septembrie dacă ar fi iniţiată", au declarat surse ale Mediafax, la finalul întâlnirii.

În cadrul negocierilor cu Opoziţia de săptămâna trecută, premierul Emil Boc a declarat că alegerile anticipate ar însemna pregătirea mecanismului cu cel puţin şase luni înainte.

Mii de de oameni au ieşit ieri în stradă în toată ţara, pentru a 10-a zi la rând. Din Piaţa Universităţii au răsunat toată ziua sloganuri împotriva guvernanţilor.

Traian Băsescu pierde, treptat, şi susţinerea românilor de peste graniţă. Românii din Marea Britanie, Italia şi Belgia s-au alăturat protestelor din ţară şi din alte 10 state europene. Zeci de manifestanţi au cerut demisia preşedintelui Băsescu în faţa ambasadei române din Roma.

Mai mult decât atât, vicepreşedintele PDL Italia, Avram Ioniţă şi-a ars carnetul de partid în direct, la Antena 3.

 









×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close