Antena 3 CNN Politică Salariu de Lux...ten pentru Elena Băsescu: Remuneraţie de 7000 lei pentru introducere part-time de date

Salariu de Lux...ten pentru Elena Băsescu: Remuneraţie de 7000 lei pentru introducere part-time de date

Salariu de Lux...ten pentru Elena Băsescu: Remuneraţie de 7000 lei pentru introducere part-time de date
Sursa foto: Elena Basescu
07 Apr 2009   •   13:22

Mezina preşedintelui Traian Băsescu câştigă aproape 7.000 ron lunar lucrând part-time ca economist la controversata firmă Luxten. Potrivit declaraţiei sale de avere depusă la Biroul Electoral Central, candidatul independent Elena Băsescu a trecut ca venituri obţinute în 2008 aproximativ 83.000 de lei din activitatea de introducere date financiare la Luxten. Firma respectivă este cea căreia tatăl ei i-a concesionat întreţinerea reţelelor de iluminat din Capitală pentru 15 ani pe vremea când era edilul urbei bucureştene.

Introducerea de date financiare, mai ales part time presupune de obicei plătirea unui salariu mic pe piaţa muncii româneşti. O privire aruncată pe site-urile de specialitate precum bestjobs sau e-jobs arată ca un asemenea loc de muncă este plătit în medie la part-time cu vreo 500 de ron sau 150 de dolari.
?Introducere date financiare (Bilanţ şi Cont profit şi pierdere)din documente scanate în format XLS. 39 de companii cu câte 16 perioade pentru fiecare companie. Foarte atent la detalii. Identificarea şi potrivirea datelor în formatele standard. Cunoaşterea conţinutului Bilanţului şi CPP- ului. Termen de finalizare MAXIM 4săptămâni. Acurateţe în introducerea datelor. Program flexibil. 500 RON? sună o astfel de ofertă oferită de un angajator pe site-ul e-jobs.

La emisiunea ?Happy Hour? de la Pro TV din data de 25 martie fiica cea mică a preşedintelui a explicat în ce constă munca sa atât de bine remunerată. ?Nu sunt vreun doctor în economie, vreun specialist. Lucrez în financiar, la un calculator, pe un post de funcţionar. Mă duc patru ore pe zi la birou, mă aşez pe un scaun şi introduc nişte date în calculator. N-am nici internet, nici messenger, numai un soft de contabilitate, atâta?, declara atunci fiica preşedintelui.

Elena Băsescu nu are în proprietate nici casă, nici terenuri. Conform declaraţiei sale de avere, ea deţine autoturismul Range Rover cumpărat în 2007 cu 50.000 de euro, bijuterii de până la 8.000 de euro. La capitolul datorii figurează un credit de 16.500 de euro scadent în 2012 contractat de la Piraeus Bank.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close