Antena 3 CNN Politică Sergiu Andon: E o fierbere în partidele din România, dar încă nu au dat în clocot

Sergiu Andon: E o fierbere în partidele din România, dar încă nu au dat în clocot

Sergiu Andon: E o fierbere în partidele din România, dar încă nu au dat în clocot
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Ian 2015   •   18:10
În PSD se ascut cuţitele, cu replici din ce în ce mai dure între lideri de marcă. În PNL se vorbeşte despre probleme, în condiţiile în care fuziunea nu s-a terminat. 
 
În context, avocatul Sergiu Andon, invitat în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, a explicat că partidele sunt în fierbere, dar încă "nu au dat în clocot". 
 
"E o fierbere în partide, dar nu este un clocot încă. A fost un vot care văd că nu a ajuns pe plita încinsă. La PSD se schimbă în continuare acuze şi apare fenomenul acesta al devorării liderilor tradiţionali, mitologici, s-a întâmplat la Iliescu, acum văd şi la Năstase. Pe Ponta nu a apucat să se osifice bine, pe Geoană l-au sacrificat. În acelaşi timp, aştept de la PSD un traseu mai precis, ideea evitării dublei funcţii, administrativ şi în partid, mi se pare salutară."
 
Cât despre PNL, Andon este de părere că nu a înţeles votul din 16 noiembrie. 
 
"În PNL, aparent mai liniştit. Dar nu e chiar aşa. O parte din PNL nu vrea să accepte ideea că rezultatul din 16 noiembrie nu este rezultatul PNL, ci rezultatul nevoii disperate de altceva şi altă clasă politică."
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close