Antena 3 CNN Politică Swoboda: Ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu ajută foarte mult ţara

Swoboda: Ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu ajută foarte mult ţara

Swoboda: Ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu ajută foarte mult ţara
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    26 Feb 2014   •   09:51

Liderul socialiştilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat la RFI că ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil şi nu ajută foarte mult ţara, scrie Mediafax.

"Din punctul meu de vedere, nu este un gest foarte responsabil, ţinând cont că vorbim de un Guvern de succes, care a făcut o treabă bună şi care are rezultate economice bune. Nu ştiu ce se ascunde în spatele deciziei, de ce fac asta liberalii, dar oricum, nu cred că ajută foarte mult ţara", a afirmat Swoboda, la RFI.

Întrebat dacă liberalii au greşit părăsind Guvernul sau dacă este mai bine că au făcut-o, pentru că au pus capăt unei crize politice care dura de două săptămâni, liderul socialiştilor din PE a spus: "E mai bine să ai o decizie, decât nici una. Totuşi, decizia e mai rea decât dacă ar fi stat în Guvern până la capăt. De aceea, sunt trist, dar desigur, este decizia lor politică. Eu nu cred că-i va ajuta, pentru că mulţi oameni vor fi uimiţi şi nesatisfăcuţi că partidul care a promis că luptă pentru Guvern şi că este un critic al lui Traian Băsescu brusc îşi schimbă cursul".

În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, Swoboda a apreciat că ieşirea PNL din Guvern nu-l ajută, dar Guvernul va supravieţui, iar premierul "va avea o poziţie puternică, pentru că acum are posibilitatea reală de a decide cursul Cabinetului său".

Citeşte şi:

Nu mai e dracu' chiar atât de negru! După ieşirea de la guvernare, PNL-ului îi surâde o ALIANŢĂ cu partidul lui BĂSESCU


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close