Antena 3 CNN Politică Teamă și fierbere în PSD, după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării

Teamă și fierbere în PSD, după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării

Teamă și fierbere în PSD, după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Sep 2017   •   17:34

Este fierbere, dar și teamă în PSD, după mazilirea lui Adrian Țuțuianu de la șefia Ministerului Apărării, potrivit informațiilor Antena 3. Membrii vechi se tem de ce este în stare președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru că nu se așteptau la mazilirea lui Țuțuianu.

Sunt surse care spun că nemulțumit ar fi chiar numărul doi din PSD, Niculae Bădălău. Supărarea lui Bădălău nu este recentă. El își exprima nemulțumirea și la numirea lui Mihai Tudose ca premier.

Acum însă, nu doar Bădălău este supărat. Potrivit unor surse, sunt voci nemulțumite de ultimele numiri din guvern, mai exact de Gheorghe Șimon, numit ministru la Economie și Mihai Fifor, numit ministru la Apărare.

Nemulțumiții din PSD spun că cei doi noi miniștri sunt oameni care nu au greutate, pentru că nu sunt specialiști în respectivele domenii. În interiorul partidului însă, nu sunt vehemente aceste voci.

Cel puțin doi lideri importanți din partid, Niculae Bădălău și Adrian Țuțuianu, se simt îndepărtați din polul principal de putere al partidului.

PSD: Nu știu de mârâieli, dar e matematic probabil ca oamenii să aibă păreri

În replică, purtătorul de cuvânt al PSD nu a spus că el nu știe de asemenea nemulțumiri în partid.

”În interiorul partidului, eu nu am auzit de aceste mârâieli, nu există publice, nu pot să comentez surse. Dar e matematic probabil ca oamenii să aibă păreri, într-un partid de jumătate de milion de oameni”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Totuși, el nu a exclus ca aceste ”mârâieli” din PSD să vină din partea unor oameni care nu mai sunt atât de apropiați de partid.

Pe 5 septembrie, Adrian Ţuţuianu a declarat în exclusivitate la Antena 3, după o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, că şi-a lăsat demisia pe masa acestuia.

Citiți și De unde a plecat criza banilor în MApN. Mihai Tudose, la Antena 3: „A existat o recomandare a Ministerului Finanțelor privind alocația de hrană. Unii au înțeles altceva”

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close