Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Înscrierea lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale din 2014 a fost o greșeală

Traian Băsescu: Înscrierea lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale din 2014 a fost o greșeală

Traian Băsescu: Înscrierea lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale din 2014 a fost o greșeală
29 Iul 2015   •   23:42

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că înscrierea lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale din 2014 a fost o greșeală, scrie Agerpres.

'Nu avea ce căuta în competiția prezidențială. Era prim-ministru. Cred că l-au împins cu bună intenție cei care l-au împins, că nu aveau altă variantă, doar varianta Dragnea care încă nu era foarte compromis și ar fi făcut față la fel de bine ca și Ponta'', a afirmat Băsescu, într-o emisiune B1.

În opinia sa, premierul Ponta ''a intrat cu un handicap uriaș în prezidențiale'', ca urmare a erodării imaginii sale publice.

''A considerat că trebuie să se bată cu mine doi ani și jumătate. A intrat erodat, a intrat plagiator, a intrat mincinos, a intrat cu RAFO (...) Klaus Iohannis venea ca floarea de colț din munții Sibiului'', a adăugat Traian Băsescu.

În același timp el a criticat strategia de campanie a lui Ponta, susținând că a fost greșită și subliniind că adversarul premierului a fost Iohannis nu șeful statului în funcție.

''Cine i-a învățat asta pe ei? Eu eram o umbră. Pentru ce te băteai cu umbra? Nu candidam. Ce treabă aveai cu mine?'', a adăugat Băsescu.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close