Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: România este o ţară care de doi ani are o creştere economică

Traian Băsescu: România este o ţară care de doi ani are o creştere economică

Traian Băsescu: România este o ţară care de doi ani are o creştere economică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    03 Aug 2013   •   11:46

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sulina, că România înregistrează de doi ani creştere economică, scrie Agerpres.

"România e o ţară care prin parteneriatele pe care le are vrea să ajungă din urmă ţările care au rămas în capitalism după cel de-al doilea război mondial. Indiferent de ce critici vedeţi la adresa României, România este o ţară care de doi ani are o creştere economică. Anul acesta va fi cel de-al treilea an de creştere economică, e drept nu foarte mare. Acum, marea noastră problemă este când se relansează economiile celorlalte ţări, pentru că economia României depinde de cea a Franţei, Marii Britanie şi nu numai", a afirmat preşedintele Traian Băsescu, la întâlnirea pe care a avut-o cu copiii şi tinerii de etnie română care trăiesc în afara graniţelor, participanţi la Programul de tabere 'ARC' 2013.

Şeful statului le-a prezentat tinerilor, pe scurt, situaţia economică a României, amintind că pentru acest exerciţiu bugetar România are alocată suma de 32 de miliarde de euro pentru dezvoltarea ţării, iar pentru perioada 2014-2020 - 40 de miliarde de euro.

Preşedintele Traian Băsescu i-a asigurat pe participanţii la întâlnire că România va păstra tradiţia taberelor pentru tinerii care trăiesc în afara graniţelor ţării.

×
Subiecte în articol: România presedintele Traian Basescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close