Antena 3 CNN Politică Tudose, despre discuţia cu Iohannis: L-am întrebat dacă este dispus să semneze actele săptămâna aceasta

Tudose, despre discuţia cu Iohannis: L-am întrebat dacă este dispus să semneze actele săptămâna aceasta

Tudose, despre discuţia cu Iohannis: L-am întrebat dacă este dispus să semneze actele săptămâna aceasta
de M.Z.    |    10 Oct 2017   •   17:38

Premierul Mihai Tudose a declarat marţi că în cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu preşedintele Klaus Iohannis l-a întrebat pe şeful statului dacă este dispus să semneze actele, precizare făcută în contextul declaraţiilor publice legate de remanieri. 

”Discuţiile cu domnul preşedinte Klaus Iohannis au fost să-l întreb dacă este dispus sau săptămâna asta dacă este pentru a semna actele. Doi, pe o informare despre ce s-a întâmplat la Varna, domnia sa fiind totuşi reprezentantul pe politică externă”, a precizat Tudose la sediul PSD. 

Şeful Executivului a răspuns astfel unei întrebări referitoare la motivul pentru care a fost nevoie să aibă o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis înainte de a se întâlni cu liderul PSD, Liviu Dragnea. 

El a adăugat că a stabilit împreună cu Liviu Dragnea o remaniere guvernamentală

”(...) Am stabilit împreună zona de remanieri - remaniabili. N-o să vă facem fericiţi acum cu numele şi cu propunerile şi cu portofoliile, ci după CExN", le-a spus şeful Executivului jurnaliştilor. 

De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul făcut de Institutul Avangarde, care arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

Cabinetul Tudose a fost instalat în urmă cu aproximativ patru luni, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva propriului Guvern.

Citiți și Premierul Mihai Tudose, la Antena 3: Am spus într-un cerc de prieteni că-mi dau demisia. Urmează o mini-remaniere. Nu am o relație fericită cu Liviu Dragnea

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: remaniere mihai tudose Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close