Antena 3 CNN Politică Udrea: M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL. Problemele din interiorul partidului le rezolvăm singuri

Udrea: M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL. Problemele din interiorul partidului le rezolvăm singuri

Udrea: M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL. Problemele din interiorul partidului le rezolvăm singuri
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Oct 2011   •   18:54

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea spune că s-a "săturat să iasă fiecare să dea lecţii" partidului, "cu atât mai puţin cei care au venit şi au câştigat de pe urma partidului", informează Mediafax. Ministrul Turismului a adăugat că sunt probleme şi în interiorul PDL, dar pe acestea le pot rezolva singuri.
   
Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, într-o şedinţă a partidului, la Sibiu, că PDL a lansat multe teme, dar nu prea le-a finalizat.
   
"Suntem la un an înainte de alegeri: va trebui rapid să decidem că alegerile au loc în acelaşi timp, şi localele, şi parlamentarele, pentru că am lansat multe teme şi nu prea am închis niciuna. M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii Partidului Democrat Liberal. Poftim: avem probleme şi în interiorul partidului, dar probleme pe care le putem rezolva singuri, nu avem nevoie să ne dea lecţii nimeni, cu atât mai puţin cei care au venit, au câştigat de pe urma partidului şi acum se erijează în cei care ne predau, de dimineaţa şi până seara, toate lecţiile pe care presupun ei că le-au învăţat în altă parte", a declarat Elena Udrea.
   
Ea a afirmat că PDL trebuie să facă un bilanţ şi să încerce să îşi rezolve problemele interne, înaintea alegerilor.
   
"Şi noi trebuie să vedem că mult am promis în ceea ce priveşte reforma partidului şi nu le-am făcut chiar pe toate. Mai avem timp să le facem şi pe astea, pentru că eu ştiu că principala cauză pentru care am lăsat deoparte unele probleme este pentru că ne-am concentrat pe guvernare. Mai avem câteva luni să finalizăm proiectele. Putem reforma partidul acesta în interior, fără să ne certe cineva din afara lui", a spus Udrea.
   
Vicepreşedintele PDL a mai spus că PDL va câştiga alegerile din 2012, cu primarii, fiind partidul cu cei mai mulţi primari din ţară.

Elena Udrea a participat, vineri, la Sibiu, alături de preşedintele PDL, premierul Emil Boc, şi alţi membri ai conducerii centrale la constituirea Comisiei naţionale pentru administraţie, ordine publică, siguranţă naţională, dezvoltare locală şi regională a partidului.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close