Antena 3 CNN Politică Zgonea: PDL nu e capabil de schimbare. Convenţia Naţională- un simulacru de democraţie

Zgonea: PDL nu e capabil de schimbare. Convenţia Naţională- un simulacru de democraţie

Zgonea: PDL nu e capabil de schimbare. Convenţia Naţională- un simulacru de democraţie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Iun 2012   •   17:56

Social-democratul Valeriu Zgonea consideră că ceea ce s-a întâmplat sâmbătă la Convenţia Naţională a PDL este „un simulacru de democraţie.“
   
„PDL rămâne în continuare partidul celor care au tăiat salariile şi pensiile, au lăsat oamenii fără slujbe şi au închis spitalele. Este un partid corupt, lipsit de viziune şi dominat şi pe mai departe de Traian Băsescu. Mesajul transmis astăzi de democrat-liberali este unul cât se poate de clar: PDL nu e capabil de schimbare. Nici după ce au pierdut în mod categoric alegerile, după ce românii le-au dat un vot de blam pe 10 iunie, după ce USL a început să scoată la iveală hoţiile lor din perioada în care au fost la guvernare, nici acum ei nu sunt capabili să se reformeze şi să înveţe ceva din greşelile trecutului. Pur şi simplu, astăzi au pus în scenă un simulacru de democraţie internă, organizând alegerile cu un singur candidat şi defilând în continuare cu aceiaşi oameni compromişi politic şi moral“, scrie Valeriu Zgonea sâmbătă, într-o postare pe blogul personal.
   
Zgonea consideră  că PDL este incapabil să se reformeze.
   
„Îi regăsim pe Videanu, tătucul băieţilor deştepţi din energie şi artizanul prelungirii contractelor păguboase de la Hidroelectrica, pe Udrea, stăpâna PNDI, cea care a tocat 4 miliarde de euro prin alocări politice de fonduri către primarii PDL, pe Roberta Anastase, cea care a furat cu neruşinare şi în văzul tuturor votul în Parlament la legea pensiilor. Aceştia şi mulţi alţii ca ei sunt cei care formează în continuare PDL. Un partid care este incapabil să se reformeze, aşa cum a arătat astăzi PDL, nu poate reprezenta o alternativă credibilă pe scena politică. Românii au arătat la alegerile de pe 10 iunie că îşi doresc o schimbare, dar liderii PDL şi Traian Băsescu refuză să înţeleagă acest lucru“, mai scrie social-democratul.


×
Subiecte în articol: valeriu zgonea pdl
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close