Antena 3 CNN Actualitate A crezut că a comis crima perfectă. Iată ce s-a întâmplat pas cu pas în ziua în care Elodia a fost ucisă

A crezut că a comis crima perfectă. Iată ce s-a întâmplat pas cu pas în ziua în care Elodia a fost ucisă

A crezut că a comis crima perfectă. Iată ce s-a întâmplat pas cu pas în ziua în care Elodia a fost ucisă
de O.P.    |    31 Ian 2013   •   05:47
 Cristian Cioacă şi-a omorât soţia, pe Elodia Ghinescu, din cauză că avea un amant şi refuza să îi mai dea bani soţului. Asta cred procurorii şi cu asta vor să convingă şi magistraţii să-l ţină în continuare în spatele gratiilor, pe tot parcursul procesului.

După cinci ani de anchete, criminaliştii spun că pot dovedi că fostul poliţist şi-a ucis soţia în bătaie, a tranşat cadavrul, după care l-a îngropat într-o pădure de lângă Braşov.

Elodia începuse sã discute cu câteva luni înainte de dispariţie despre faptul că va divorţa de Cristian Cioacă. Se temea că va pierde apartamentul în care locuiau care, deşi era plătit din banii ei, era pe numele lui Cristian Cioacă.

De altfel, Elodia era cea care aducea banii în casă şi luase decizia să nu îi mai dea bani poliţistului, cu excepţia plăţii telefonului mobil. Această decizie i-a provocat frustrări soţului ei. Cu puţin timp înainte să dispară, Elodia a plecat în vacanţă cu amantul pe care îl avea de un an. La întoarcere a descărcat pe calculator pozele făcute în Emiratele Arabe.

Elodia şi-a dat seama a doua zi că a uitat în calculator fotografiile compromiţătoare, a luat un taxi şi s-a întors acasă, sub pretextul recuperării unor dosare. A şters cele trei fotografii, dar Cioacă apucase să le vadă. Nu a spus nimic despre acest lucru ci doar a urmărit comportamentul Elodiei.
Între timp, frustrările celor doi se apropiau de un punct culminant. Cristian Cioacă şi-a vizitat amanta din Piteşti cu doar o zi înainte de scandalul care a pus capăt vieţii Elodiei.

La întoarcere, după o discuţie despre divorţ, a lovit-o de mai multe ori pe Elodia.
Totul s-a petrecut în dormitorul celor doi, iar scandalul a fost auzit de vecinii de bloc. A fost momentul când, susţin anchetatorii, Elodia a murit.

Totul s-a petrecut în timp ce copilul lor se afla încă în camera de alături. Speriat, Cioacă a dus cadavrul soţiei în baie, unde l-a tranşat. L-a mutat într-o geantă mare de voiaj, cumpărată chiar de Elodia din Dubai şi l-a înfăşurat în perdeaua de la duş ca să împiedice scurgerile de sânge. Apoi a dus geanta în maşină şi a transportat-o într-un loc necunoscut.

În perioada de aproape o săptămână până când a decis să o dea dispărută pe Elodia, Cristian Cioacă a făcut totul să o compromită în faţa cunoscuţilor. Le-a arătat tuturor fotografiile din Dubai şi conversaţiile private pe internet dintre Elodia şi amant pentru a se asigura că nimeni nu se gândeşte că a fost ucisă şi mai degrabă că a fugit cu amantul.

Chiar dacă Cioacă a crezut că a comis crima perfectă, anul acesta anchetatorii au revenit în apartamentul din Braşov. Investigaţiile din noiembrie au dus la descoperirea unei urme de sânge de aproape o jumătate de metru lungime, între peretele dormitorului şi baie, iar în urma analizelor s-a constatat că aparţine Elodiei. Pe baza noilor probe, Cristian Cioacă a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close