Antena 3 CNN Actualitate Badea: A fost mare tevatură că nu a putut Codruţa să-l aresteze pe Şova. Iohannis a ieşit din tăcere

Badea: A fost mare tevatură că nu a putut Codruţa să-l aresteze pe Şova. Iohannis a ieşit din tăcere

Badea: A fost mare tevatură că nu a putut Codruţa să-l aresteze pe Şova. Iohannis a ieşit din tăcere
de S.T.    |    03 Iun 2015   •   00:29

Mircea Badea a comentat, marţi, la "În gura presei", reacţia preşedintelui Klaus Iohannis după votul din Senat în cazul Şova.

"Domnul Iohannis a reacţionat în Parlament la faptul că Senatul s-a opus arestării preventive a lui Dan Şova. Se chinuie de 2 luni doamna Codruţa Kovesi să-l aresteze pe Dan Şova şi azi nu i-a ieşit din nou. Treaba este că domnul preşedinte Iohannis a reacţionat. În cazul Rarinca nu a reacţionat, i s-a părut nesemnificativ. În cazul Codruţa Kovesi-Dan Şova nu a mai putut să rabde şi a ieşit din tăcere", a spus Mircea Badea.

Iată reacţia preşedintelui Klaus Iohannis:

Constat, din păcate, că prin votul dat astăzi în Senat, Parlamentul perseverează în a obstrucționa procesele din justiț...

Posted by Klaus Iohannis on 2 Iunie 2015


"Nu există niciun proces în cazul Şova", a comentat Badea.

"Domnule Iohannis, mi-e foarte greu să cred că dumneavoastră, în calitatea dumneavoastră de eminent profesor de fizică şi de primar care a văruit centrul Sibiului, nu puteţi să înţelegeţi un lucru foarte simplu: doamna Codruţa, împreună cu DNA-ul, nu au finalizat dosarul domnului Şova, nu l-au trmis în instanţă, ca atare nu există un proces care să constate, pe fond, dacă domnul Şova e vinovat sau nu", a mai spus el, adăugând că "doamna Codruţa nu e interesată decât de un singur lucru: de arest preventiv".

"Dacă de 2 luni se străduiesc procurorii vieţii să-l aresteze pe Şova şi nu reuşesc, ce rost mai are arestul preventiv? Ce mai previn ei?", s-a întrebat Badea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei cu Mircea Badea"



×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close