Antena 3 CNN Actualitate Badea: Roşca Stănescu a fost achitat la fond şi condamnat cu executare la apel. Asta e o realitate

Badea: Roşca Stănescu a fost achitat la fond şi condamnat cu executare la apel. Asta e o realitate

Badea: Roşca Stănescu a fost achitat la fond şi condamnat cu executare la apel. Asta e o realitate
08 Oct 2014   •   11:27

Mircea Badea a comentat, în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei", condamnarea senatorului Sorin Roşca Stănescu la închisoare cu executare, în dosarul Rompetrol, după ce acesta fusese achitat la fond.

"Înţeleg că Roşca Stănescu a fost condamnat la închisoare cu executare. Un flecuşteţ, la ce pedepse se aruncă zilele astea în România din gâtul mâinii. Vorba lui Felix Rache. Avem SRi, STS, dar nu mai avem SRS, adică Sorin Roşca Stănescu", a afirmat Mircea Badea.

"Eu, cetăţeneşte, să îi plâng lui de milă, nu are niciun sens. Dintr-un motiv cât de poate de concret", a continuat Badea, care aminteşte la Antena 3 declaraţiile senatorului PNL cu privire la independenţa justiţiei.

"(...) Din punctul domniei sale de vedere, justiţia e independentă. Dincolo de ce crede el, eu vă prezint foarte pe scurt, două informaţii, care sunt fapte. Prima, Roşca Stănescu a fost achitat la fond, şi condamnat cu executare la apel. A doua informaţie, una dintre cele două judecătoare e nevasta lui Mihai Craiu", a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close