Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul de 300 de kilograme din Timişoara va fi operat

Bărbatul de 300 de kilograme din Timişoara va fi operat

Bărbatul de 300 de kilograme din Timişoara va fi operat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    07 Mar 2014   •   07:52

Bărbatul care cântăreşte peste 300 de kilograme ar putea avea, în sfârşit, viaţa pe care şi-o doreşte. Doi medici specialişti de la Spitalul din Timişoara îi vor face gratuit operaţia de micşorare a stomacului. Costurile tratamentului se ridică la 15.000 de euro şi vor fi suportate integral de Spitalul Judeţean.


După ani de zile de calvar, tânărul care suferă de obezitate morbidă a pornit pe drumul care-i poate schimba viaţa. Medicii din Timişoara au acceptat provocarea de a-l opera şi de a-l scăpa de kilogramele care-l sufocă.
 
Până să ajugă însă pe masa de operaţie, Robert mai are câteva hopuri de trecut - el trebuie să intre într-un program de pregătire. Altfel, numărul mare de kilograme şi bolile asociate l-ar putea ucide. 
 
Medicii din Timişoara spun că nu e o intervenţie fără riscuri, dar speră ca după operaţia de micşorare a stomacului, cu ajutorul specialiştilor în nutriţie, să-l pună pe picioare. 
 
Viaţa lui Robert Cogeanu a devenit un calvar în anul 2000, când o depresie profundă l-a pus la pământ. Medicamentele care ar fi trebuit să-l ajute i-au făcut mai mult rău, iar de atunci a luat permanent în greutate.

La doar 40 de ani cântăreşte peste 300 de kilograme şi de ani buni e dependent de familie. 

×
Subiecte în articol: obez Timisoara
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close