Antena 3 CNN Actualitate Băsescu atacă "aroganţa" şefei DNA şi ameninţă că va continua "să comenteze" actul de justiţie

Băsescu atacă "aroganţa" şefei DNA şi ameninţă că va continua "să comenteze" actul de justiţie

Băsescu atacă "aroganţa" şefei DNA şi ameninţă că va continua "să comenteze" actul de justiţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Apr 2015   •   08:53

Traian Băsescu a lansat un atac furibund la adresa Laurei Codruţa Kovesi. O astfel de aroganţă nu face bine justiţiei, a spus fostul preşedinte, într-un interviu televizat, cu referire la declaraţia şefei DNA care a anunţat că va aresta şi 10 mii de oameni dacă va fi nevoie.

Băsescu a pozat în apărătorul justiţiei şi i-a acuzat pe procurori că fac spectacol. Băsescu a mai spus că se gândeşte să ceară o audienţă la preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi chiar şi la şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Traian Băsescu, acuză că sistemul judiciar s-a schimbat din momentul în care a plecat de la Palatul Cotroceni, iar procurorii şi judecătorii au ajuns să stea pe aceeaşi parte a baricadei. În acest context a acuzat o pe şefa DNA, Laura Codruţa Koveşi că dă dovadă de aroganţă.

Băsescu susţine că ştie care este miza arestărilor din ultima perioadă, dar a refuzat să comenteze înainte de a avea discuţie cu şefa Curţii Supreme, Livia Stanciu, dar şi cu Laura Codruta Kovesi.

Fostul preşedinte a anunţat şi pe Facebook că va continua să comenteze actul de justiţie, deşi a fost dat pe mâna inspecţiei judiciare a CSM pentru atacurile sale la adresa procurorilor şi magistraţilor.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close