Antena 3 CNN Actualitate Boenică, interlop urmărit internaţional, se ascunde de poliţie la piscină

Boenică, interlop urmărit internaţional, se ascunde de poliţie la piscină

Boenică, interlop urmărit internaţional, se ascunde de poliţie la piscină
Sursa foto: Sursa: videonews.ro
24 Noi 2011   •   16:59

Urmărit internaţional încă din 2008, celebrul interlop Boenică se distrează la piscină cu prietenii. Şi nu se sfieşte să posteze pe un site de socializare poze din vacanţele sale, hotărât parcă să facă în ciudă Poliţiei Române.

Tot prin intermediul internetului ţine legătura cu cei 200 de prieteni din ţară, printre care şi "prinţul ţiganilor", Leo de la Strehaia.

În 2008, Romeo Ursu, cunoscut în lumea interlopă drept Boenică, petrecea alături de soţul Elenei Udrea. Şi petrecerile au continuat... tot alături de oameni de seamă, şi în următorii ani, în timp ce Poliţia Română îl căuta.

La trei ani de atunci, Boenică, deşi urmărit internaţional, se distreză în continuare, în compania prietenilor săi. Îşi face concediile în zone exotice şi chiar postează instantanee pe siteurile de socializare.

Deşi pentru autorităţi e imposibil de găsit, Romeo Ursu pare destul de relaxat.

Poliţia din România tace mâlc. Nu a vrut să comenteze azi în ce stadiu au ajuns căutările interlopului sau dacă acesta a fost localizat.

Boenică este cercetat penal pentru complicitate la înşelăciune în dosarul "Mandatarilor", în care mai multe persoane sunt acuzate că au lăsat fără case mai mulţi bătrâni din sectorul 5.

De asemenea, numele lui a fost vehiculat într-un dosar privind falsificarea unor carduri Bancpost. Surse judiciare afirmă că Romeo Ursu şi-ar fi început cariera pe lângă Fane Spoitoru, dar că ulterior, în perioada cât acesta a fugit în Canada şi a stat în arest, Boenică s-ar fi apropiat de Nuţu Cămătaru.

 

×
Subiecte în articol: interlop dosar nutu camataru
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close