Antena 3 CNN Actualitate Cabinetul de avocatură al Elodiei, adăpost pentru oamenii străzii. "Ne place aici. Stăm aici toată viaţa"

Cabinetul de avocatură al Elodiei, adăpost pentru oamenii străzii. "Ne place aici. Stăm aici toată viaţa"

Cabinetul de avocatură al Elodiei, adăpost pentru oamenii străzii. "Ne place aici. Stăm aici toată viaţa"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
01 Noi 2014   •   16:27

Doi bărbaţi fara adapost s-au instalat în cabinetul de avocatură al Elodiei Ghinescu. Mama Elodiei şi avocata familiei Ghinescu spun că sora lui Cristian Cioacă este cea care le-a dat voie să stea în garsonieră. Cei doi locatari spun că garsoniera e a lor, că au făcut un schimb.

Costică şi Sorin sunt, se pare, noii proprietari ai garsonierei în care Elodia Ghinescu voia să-şi amenajeze biroul de avocatură, cu puţin timp înainte de dispariţie. Ulterior, Cristian Cioacă a închiriat locuinţa pe o perioadă de 10 ani.

Nu se ştie exact cui şi în ce condiţii, însă cert este că aici s-au adăpostit acum doi oameni ai străzii. Cei doi bărbaţi sunt foarte mulţumiţi de noua lor casă, pe care - susţin ei - sunt şi proprietari.

Cei doi bărbaţi sunt dispuşi chiar să investească în noua locuinţă.

"Aici a fost inundat. Şi acum trebuie să decartez o groază de bani, să arunc o groază de bani împreună cu el", susţine unul dintre bărbaţi.

Planurile de viitor ale celor doi bărbaţi sunt ameninţate însă de familia Elodiei Ghinescu.

Avocata Crina Radu vrea să-i evacueze urgent pe cei doi bărbaţi din garsoniera Elodiei. S-ar putea ca legea să nu-i permită însă acest lucru, pentru că evacuările din locuinţe sunt interzise pe perioada iernii.

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close