Antena 3 CNN Actualitate CADOUL lui Boc pentru Dănileţ: Casă de la ANL în Cluj-Napoca deşi este judecător în CSM, cu sediul în Bucureşti

CADOUL lui Boc pentru Dănileţ: Casă de la ANL în Cluj-Napoca deşi este judecător în CSM, cu sediul în Bucureşti

CADOUL lui Boc pentru Dănileţ: Casă de la ANL în Cluj-Napoca deşi este judecător în CSM, cu sediul în Bucureşti
30 Aug 2012   •   22:58

Mihai Gâdea a dezvăluit în cadrul ediţiei de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" documentele care atestă faptul că demnitarul Cristi Dănileţ, judecător la CSM, a primit casă de la ANL Cluj-Napoca deşi nu îndeplineşte criteriile de acces la astfel de locuinţe.

Dănileţ a primit încă din anul 2009 o casă de la ANL de la Primăria Cluj-Napoca iar astăzi, 30 august 2012, a apărut o hotărâre prin care i se aprobă prelungirea termenului de locaţie în acea locuinţă. Hotărârea este semnată de fostul ministru Emil Boc, actualul primar al minicipiului Cluj-Napoca.

Magistratul CSM beneficiază astfel de o locuinţă de la ANL deşi nu îndeplineşte cel puţin două criterii de acces la astfel de locuinţe:

1. vârsta. Cristi Danileţ are, potrivit informaţiilor din CV-ul său, vârsta de 37 de ani şi, potrivit Legii ANL, pot beneficia de astfel de locuinţe doar persoanele majore, DE PÂNĂ LA 36 DE ANI!



2. beneficiarul unei locuinţe ANL trebuie să aibă activitatea în localitatea în care primeşte locuinţa, ceea ce nu este cazul în această situaţie. Magistratul Dănileţ îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, în cadrul CSM, este judecător la Oradea dar primeşte locuinţă de la ANL în Cluj-Napoca.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close