Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt noii BĂIEŢI DEŞTEPŢI din Energie, care beneficiau de contractul cu Hidroelectrica

Cine sunt noii BĂIEŢI DEŞTEPŢI din Energie, care beneficiau de contractul cu Hidroelectrica

Cine sunt noii BĂIEŢI DEŞTEPŢI din Energie, care beneficiau de contractul cu Hidroelectrica
Sursa foto: Foto: toatapolitica.webs.com
de M.Z.    |    26 Oct 2013   •   23:56

Grupul de la Cluj este cel care urma să beneficieze de contractul de 1,5 milioane de euro din energie. Dezvăluirea a fost făcută sâmbătă, la emisiunea Panorama, de la Antena 3.

Grupul de la Cluj este format din fiul unui fost şef de serviciu secret, fiul fostului şef al Poliţiei Cluj, fostul şef de cabinet al lui Videanu şi o fostă angajată a DNA.

Aflaţi, din videoul de mai sus, mai multe informaţii despre "băieţii deştepţi"



Ioan Mihăilă, consilierul ministrului Energiei, şi directorul de trading al Hidroelectrica Eugen Brădean au fost arestaţi joi pentru 29 de zile, sub acuzaţia de dare şi luare de mită.

Cei doi au fost denunţaţi la DNA de Remus Vulpescu, membru în consiliul de administraţie al societăţii. Acesta ar fi urmat să primescă 1,4 milioane euro pentru a vota un contract de peste 260 milioane euro, în defavoarea Hidroelectrica. 

Mita a fost negociată la restaurant, arată interceptările făcute de anchetatori. 

Potrivit procurorilor DNA, Remus Vulpescu a fost abordat pentru prima oară în 8 octombrie de Eugen Brădean, director de furnizare al Hidroelectrica. Acesta i-a propus ca în schimbul unei şpăgi să fie de acord ca societatea să încheie mai multe contracte cu o firmă din Cluj.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close